Finesa Flour T-500

Relatively white flour, extracted from most wheat grains with a higher protein content of 10 to 12 percent. The high percentage of protein allows the flour to mix better with water by formed the elasticity needed for better baking of bread.

Miell Danubius T-400

(E disponueshme ne 25 kg-1kg) Mielli i bardhë bluhet nga gruri i zgjedhur, me një nivel proteine ​​prej 9 deri në 11 përqind të prodhuar posaçërisht në mënyrë që të nxirret një pjesë e caktuar e grurit të grurit.

Miell Danubius T-500

Te disponueshme ne 25 kg-1kg)  Miell relativisht i bardhë, i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind. Përqindja e lartë e proteinës i mundëson miellit përzierje më të mirë me ujë duke formuar elasticitetin e nevojshëm për gatim më të mirë të bukës

Miell Elledii T-400

Miell Elledii T-400 ( Te disponueshme ne 1 kg-25kg)  Miell i bardhë i bluar nga gruri i përzgjedhur, me nivelin e proteinës nga 9 deri 11 përqind i prodhuar me kujdes të veçanët në mënyrë që të ekstraktohet një pjesë e caktuar nga kokra e grurit).

Miell Elledii T-500

( Te disponueshme ne 1 kg-25 kg)  Miell relativisht i bardhë, i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind. Përqindja e lartë e proteinës i mundëson miellit përzierje më të mirë me ujë duke formuar elasticitetin e nevojshëm për gatim më të mirë të bukës.

Miell Muhlefellner T-400

( Te disponushme ne 1kg-5kg-25kg )

Mielli Muhlefellner i nxjerre nga pjesa ma e madhe e kokrës së grurit me përmbajtje më të lartë të proteinës nga 10 deri 12 përqind i cili ju mundëson konsumatorëve gatim të lehtë të bukës dhe brumërave të tjerë

Kontakt

Për më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni